Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Zaandam

Uitvaart in Zaandam

Hoe verdrietig een overlijden ook is, het kan helpen bij het verdriet als een uitvaart op een stijlvolle, persoonlijke en gedenkwaardige manier plaatsvindt. Een uitvaart in Zaandam vindt  plaats in een ruimte die daar alle mogelijkheid toe biedt. De juiste sfeer, de goede apparatuur en betrokken mensen. Uitvaartcentrum24 is u graag tot steun in een periode in het leven die onvermijdelijk is, maar toch zo hectisch en verdrietig.

U kunt in de periode na het overlijden tot aan de uitvaart gebruik maken van een 24-uurs kamer, een soort familiesuite, waar u zo vaak als u wilt met een eigen sleutel naar toe kunt. Als u liever uw dierbare tot die tijd thuis laat opbaren, kan dat uiteraard ook. Een andere mogelijkheid is dat uw dierbare in ons dienstencentrum, of in Uitvaartcentrum Zaandam verblijft, alwaar u een rouwbezoek kunt afleggen. In overleg met uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 zult u vast die uitvaart in Zaandam realiseren waar u achteraf met een warm gevoel aan terugdenkt.

Verschillende ruimtes voor een uitvaart in Zaandam

Met 160 zitplaatsen is de Liszt aula de grote aula in Zaandam. De sfeervolle lichtinval en directe toegang tot de begraafplaats bieden een geschikte ruimte voor een mooi afscheid. Door een opvallende blauwe schuifwand is de ruimte voor wel 500 personen. Maar als die zijwanden gesloten zijn, is het zeker ook geschikt voor kleinere gezelschappen. De familieaula is er speciaal voor een intieme plechtigheid, een soort aula en koffiekamer in één. Met maximaal 30 personen kunt u in deze fris gekleurde ruimte rondom de kist afscheid nemen, maar u kunt de opstelling ook naar smaak aanpassen.

Muziek en beeld bij uitvaart in Zaandam

Om het afscheid persoonlijk te maken en passend bij de overledene kunt u in Uitvaartcentrum Zaandam gebruik maken van beeld en geluid. Hoe u de beelden moet aanleveren kunt u overleggen met uw uitvaartbegeleider, u kunt het ook altijd vooraf nog even testen. Muziek is niet alleen af te spelen in de aula’s maar ook in de koffiekamers. In de rouwkamers kunt u cd’s laten horen. Er is een uitgebreide muzieklijst met 6.000 nummers, waar u ook gebruik van kunt maken. De foto’s en passende muziek zullen bij iedereen mooie herinneringen naar boven brengen.

Herinneringen en hapjes bij uitvaart in Zaandam

In Uitvaartcentrum Zaandam zult u tijdens de condoleance bijeenkomst niet alleen gelegenheid hebben om herinneringen aan de overledene op te halen, maar ook kunnen genieten van meerdere hapjes. Variërend van bonbons tot gebak, broodjes en bitterballen, zelfs complete maaltijden zijn mogelijk. Ook bij het gebruik van de familiesuites kunt u gebruik maken van de catering. Waar u denkt behoefte aan te hebben, laat het weten. De variatie is zeer uitgebreid. En ook dit helpt het afscheid zo te realiseren dat u naderhand met een goed gevoel aan de uitvaart in Zaandam terugdenkt.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24

Voor iedereen zal een mooie uitvaart in Zaandam er anders uit zien. Ieder mens is anders, ieder geloof heeft andere rituelen, iedere familie andere gewoontes. Elke uitvaart in Uitvaartcentrum Zaandam heeft iets speciaals, juist doordat u in de gelegenheid bent er uw eigen stempel op te drukken. Door uw wensen te bespreken met uw persoonlijke uitvaartverzorger van Uitvaartcentrum24 zult u een mooi afscheid organiseren.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Zaandam, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.

Bel 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumzaandam.nl.

First slide

Familiesuite

First slide

Familieaula

First slide

Grote-aula