Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Zaandam

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Zaandam?

Bent u verzekerd? Weet dan dat u niet verplicht bent de uitvaartondernemer die op de polis staat te bellen. U bent vrij te kiezen voor een eigen uitvaartonderneming. Dat zal aanmerkelijk schelen in de uitvaartkosten. De kosten van een uitvaart in Zaandam zijn afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. Door te werken met overzichtelijke pakketten proberen we voor u die keuzes wat makkelijker te maken. Terwijl tegelijk de kosten van elke keuze duidelijk wordt. Uitvaartcentrum24 is ervan overtuigd dat het belangrijk is dat uw wensen zo goed mogelijk in de uitvaart in Zaandam terug te zien zijn, waarbij de kosten van de uitvaart altijd helder en transparant blijven.

Wilt u een overlijden melden of wilt u vrijblijvend wat informatie over de kosten van een uitvaart in Uitvaartcentrum Zaandam? Bel Uitvaartcentrum24 op 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumzaandam.nl.

Wat kost een crematie in Zaandam?

In deze pakketten vindt u drie varianten van een compleet verzorgde crematie in Zaandam. De diverse mogelijkheden, met de daarbij behorende uitvaartkosten in Zaandam.

Mist u iets, of wilt u iets anders, dan kunt u dat altijd aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt dan de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Meer informatie

€ 2.399,-

crematie

Crematie Pakket A

  • Crematie in stilte (technische crematie).
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.249,-

crematie

Crematie Pakket B

  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid.
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.649,-

crematie

Crematie Pakket C

  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid en condoleance.
  • U bepaalt het crematorium.

Wat kost een begrafenis in Zaandam?

Voor een compleet verzorgde begrafenis in Zaandam kunt u kiezen uit onderstaande twee varianten met bijbehorende kosten uitvaart Zaandam. Uiteraard kunt u naar wens eventuele aanpassingen of toevoegingen aangeven. De nota voor het begraven, het grafrecht en eventueel onderhoud van het graf, krijgt u van de begraafplaats zelf. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt de mogelijkheden met u en ook de eventuele extra kosten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie

€ 2.399,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Dienstverlening

  • Compleet verzorgde begrafenis excl. kosten van de begraafplaats.
Meer informatie

€ 4.299,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Compleet

  • Compleet verzorgde begrafenis incl. plechtigheid én de aanschaf van een algemeen graf.